FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Open laadbak/ Chassis (906)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Open laadbak/ Chassis (906)

Last van piepen?

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Gietijzer komt minder veel voor als component. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Open laadbak/ Chassis (906) heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Geventileerde remschijven

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.