FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906)

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen.

Geventileerde remschijven

Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEBUICKSAABDAEWOOMERCEDES-BENZ. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Producten