FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (907)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (907)

Geventileerde remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (907)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Zimmermann, Bendix en Rofren Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.