FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (905)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (905)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (905)

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Last van piepen?

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.