FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Geventileerde remschijven

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Open laadbak/ Chassis (906) heeft een eigen VIN-nummer.

Last van piepen?

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Remschijven voor uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.