FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER CLASSIC 4,6-t Bestelwagen (909)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER CLASSIC 4,6-t Bestelwagen (909)

Geventileerde remschijven

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER CLASSIC 4,6-t Bestelwagen (909), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEGMCLAMBORGHINICADILLAC. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Gietijzer komt minder veel voor als component. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.