FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER CLASSIC 4,6-t Bus (909)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER CLASSIC 4,6-t Bus (909)

Last van piepen?

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER CLASSIC 4,6-t Bus (909). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGNISSANLINCOLN. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Geventileerde remschijven

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.