Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER Kiepauto (905)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER Kiepauto (905)

Geventileerde remschijven

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER Kiepauto (905) heeft een eigen VIN-nummer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Last van piepen?

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ATE, Pagid, Rofren en Zimmermann Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.B749.40
111,66
301,78
incl. BTW