FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611)

Last van piepen?

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Geventileerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.