FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (602)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (602)

Last van piepen?

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TESLACHEVROLETSUBARU. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (602)

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geventileerde remschijven

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.