FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bus (602)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bus (602)

Geventileerde remschijven

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) past.

Last van piepen?

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten.