Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601)

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Last van piepen?

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.

Geventileerde remschijven

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.