FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ T2/LN1 Cabine met motor

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ T2/LN1 Cabine met motor

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Cabine met motor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHVOLVOLADA. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Last van piepen?

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven.

Geventileerde remschijven

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.3959.20
81,26
203,16
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.3959.20
81,26
203,16
incl. BTW