FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ V-CLASS (W447)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ V-CLASS (W447)

Last van piepen?

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ V-CLASS (W447) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Remschijven voor uw auto

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Geventileerde remschijven

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.C064.11
169,11
483,17
incl. BTW