FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ V-KLASSE (638/2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ V-KLASSE (638/2)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ V-KLASSE (638/2)

Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Last van piepen?

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Geventileerde remschijven

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Producten