Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Bestelwagen/Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2006 tot heden
130
177
Bestelwagen/Bus
09-2006 tot heden
130
177
Bestelwagen/Bus

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Bestelwagen/Bus

Last van piepen?

Je kunt bij ons betalen via iDeal en PayPal Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VARIO Bestelwagen/Bus past.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Geventileerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIACITROENPLYMOUTH. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.

Producten