Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Bus

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VARIO Bus

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Geventileerde remschijven

De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Last van piepen?

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.6998.10
186,63
444,36
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.6998.10
186,63
444,36
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.6998.10
186,63
444,36
incl. BTW