Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Cabine met motor

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Cabine met motor

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VARIO Cabine met motor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Geventileerde remschijven

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUMGTOYOTACHRYSLER. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen.

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.6998.10
186,63
444,36
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.6998.10
186,63
444,36
incl. BTW