FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto

Geventileerde remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto past.

Last van piepen?

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Elektrisch remmen wordt de toekomst. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.6998.10
186,63
444,36
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.6998.10
186,63
444,36
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.6998.10
186,63
444,36
incl. BTW