FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ VIANO (W639)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ VIANO (W639)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639)

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Last van piepen?

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Geventileerde remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Producten