FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (638)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (638)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (638)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en PayPal Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Geventileerde remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Last van piepen?

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.