FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (638)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (638)

Last van piepen?

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO Bus (638) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Geventileerde remschijven

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Remschijven voor uw auto

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Producten