FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Geventileerde remschijven

Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Elke MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) heeft een eigen VIN-nummer.

Last van piepen?

Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.