FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447)

Last van piepen?

Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAITOYOTALANCIAHONDA.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen.

Geventileerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Producten