FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470)

Geventileerde remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470)

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem.

Last van piepen?

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDASSANGYONGCHEVROLETMINIHYUNDAI.