FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470)

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.

Geventileerde remschijven

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Last van piepen?

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. De productie van remschijven is complex.