FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven OLDSMOBILE

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Last van piepen?

De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer.

Goedkope remschijven OLDSMOBILE

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAEWOOHYUNDAILAMBORGHINIVW VOLKSWAGENVOLVO. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remschijven kopen voor een auto.