Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschijven OPEL AMPERA-E

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Kies uw OPEL AMPERA-E uitvoering
Uitvoering
KW
Type auto

Remschijven OPEL AMPERA-E

Remschijven voor uw OPEL AMPERA-E

Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Geventileerde remschijven

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Roest is ook een apk afkeur.

Last van piepen?

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd.

NU BESTELD = MORGEN IN HUIS

Tot 16:30 besteld is morgen GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heeft u vragen?

U kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

U kunt zoeken op artikelnummer origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij u in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijgt u altijd wat op uw auto past.
  • 100% gratis retouren.
Veilig bestellen
Copyright © 2020 RemDiscounter.nl - Alle rechten voorbehouden.