Facebook

Remschijven OPEL ARENA Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1997 tot 12-2001
44
60
Bestelwagen
01-1997 tot 12-2001
55
75
Bestelwagen

Remschijven OPEL ARENA Bestelwagen

Geventileerde remschijven

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.

Last van piepen?

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL ARENA Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.

Remschijven voor uw OPEL

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.