Facebook

Remschijven OPEL ARENA Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1998 tot 08-2001
44
60
Bestelwagen
03-1998 tot 08-2001
55
75
Bestelwagen

Remschijven OPEL ARENA Bestelwagen

Geventileerde remschijven

De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De productie van remschijven is complex. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Last van piepen?

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL ARENA Bestelwagen komen.

Remschijven voor uw OPEL

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINILAND ROVERGMC. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.