Facebook

Remschijven OPEL ARENA Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01.1997 tot 12.2001
44
60
Bus
01.1997 tot 12.2001
55
75
Bus

Remschijven OPEL ARENA Bus

Last van piepen?

Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL ARENA Bus past. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt.

Remschijven voor uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOLANCIAVAUXHALLCADILLAC. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval.

Geventileerde remschijven

Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Veiligheid staat voorop bij de productie. Roest is ook een apk afkeur. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken.

Producten