Facebook

Remschijven OPEL ARENA Combi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven OPEL ARENA Combi

Last van piepen?

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.

Geventileerde remschijven

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Remschijven voor uw OPEL ARENA Combi

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.