FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL ASTRA F CLASSIC Hatchback

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven OPEL ASTRA F CLASSIC Hatchback

Remschijven voor uw OPEL ASTRA F CLASSIC Hatchback

Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHVW VOLKSWAGENASTON MARTINLAND ROVER. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid.

Last van piepen?

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een auto remschijf mag nooit trillen. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Geventileerde remschijven

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.