Facebook

Remschijven OPEL ASTRA F CLASSIC Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven OPEL ASTRA F CLASSIC Stationwagen

Last van piepen?

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Remschijven voor uw OPEL ASTRA F CLASSIC Stationwagen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen.

Geventileerde remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWCADILLACNISSANASTON MARTIN.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.4475.10
46,97
82,41
incl. BTW

Remschijven Brembo premium
Artikelnr: 09.3090.11
54,98
105,74
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9607.14
50,70
87,41
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.5148.24
69,82
120,37
incl. BTW