Facebook

Remschijven OPEL ASTRA G CLASSIC Caravan

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2007 tot 07-2009
66
90
Stationwagen
06-2004 tot 02-2006
74
101
Stationwagen
02-2006 tot 07-2009
76
103
Stationwagen

Remschijven OPEL ASTRA G CLASSIC Caravan

Remschijven voor uw OPEL ASTRA G CLASSIC Caravan

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.

Last van piepen?

De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Geventileerde remschijven

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.