Facebook

Remschijven OPEL ASTRA G CLASSIC Sedan

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven OPEL ASTRA G CLASSIC Sedan

Remschijven voor uw OPEL ASTRA G CLASSIC Sedan

Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Je kunt bij ons betalen via PayPal Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Geventileerde remschijven

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig!

Last van piepen?

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.