Facebook

Remschijven OPEL ASTRA H CLASSIC Sedan

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven OPEL ASTRA H CLASSIC Sedan

Last van piepen?

Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.

Remschijven voor uw OPEL ASTRA H CLASSIC Sedan

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Geventileerde remschijven

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.