Facebook

Remschijven OPEL ASTRA H CLASSIC Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01.2012 tot 05.2014
103
140
Stationwagen

Remschijven OPEL ASTRA H CLASSIC Stationwagen

Remschijven voor uw OPEL ASTRA H CLASSIC Stationwagen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Geventileerde remschijven

Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDPONTIACLEXUSROVERKIA. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme.

Last van piepen?

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.