Facebook

Remschijven OPEL ASTRA J Hatchback/Van

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-2013 tot 10-2015
70
95
Hatchback/Van
01-2014 tot 10-2015
81
110
Hatchback/Van
05-2013 tot 10-2015
81
110
Hatchback/Van

Remschijven OPEL ASTRA J Hatchback/Van

Remschijven voor uw OPEL ASTRA J Hatchback/Van

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen.

Last van piepen?

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIATESLABMWSUZUKICITROENBEDFORD. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geventileerde remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.