FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL ASTRA K Hatchback/Van

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-2018 tot heden
100
136
Hatchback/Van

Remschijven OPEL ASTRA K Hatchback/Van

Remschijven voor uw OPEL ASTRA K Hatchback/Van

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website.

Last van piepen?

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Geventileerde remschijven

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax).