FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL COMBO Life

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2018 tot heden
81
110
MPV
07-2019 tot heden
96
131
MPV
06-2018 tot heden
96
131
MPV
06-2018 tot heden
75
102
MPV
06-2018 tot heden
56
76
MPV

Remschijven OPEL COMBO Life

Geventileerde remschijven

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Remschijven voor uw OPEL COMBO Life

Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Last van piepen?

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUPONTIACDACIABUICKHONDA. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.