FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL COMBO Tour

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2004 tot 12-2011
66
90
MPV
10-2001 tot 09-2006
64
87
MPV

Remschijven OPEL COMBO Tour

Last van piepen?

Wij controleren altijd bij de OPEL COMBO Tour dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen.

Geventileerde remschijven

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis.

Remschijven voor uw auto

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Een auto remschijf mag nooit trillen. De productie van remschijven is complex. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert.