FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL CORSA B Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1999 tot 12-2002
44
60
Stationwagen

Remschijven OPEL CORSA B Stationwagen

Remschijven voor uw OPEL CORSA B Stationwagen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOMGNISSANPEUGEOTVAUXHALLGMC. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.

Last van piepen?

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Geventileerde remschijven

Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen.