Facebook

Remschijven OPEL GT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.1968 tot 12.1970
44
60
Coupé
09.1968 tot 08.1973
66
90
Coupé

Remschijven OPEL GT

Last van piepen?

Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDASAABMITSUBISHI. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Geventileerde remschijven

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Je kunt bij ons betalen via overboeking, AfterPay, PayPal en Creditcard Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Remschijven voor uw OPEL GT

De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Producten