FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL INSIGNIA A Sedan

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-2011 tot 03-2017
103
140
Sedan
07-2008 tot 03-2017
85
116
Sedan
07-2008 tot 03-2017
103
140
Sedan

Remschijven OPEL INSIGNIA A Sedan

Remschijven voor uw OPEL INSIGNIA A Sedan

Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen.

Last van piepen?

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Geventileerde remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?