Facebook

Remschijven OPEL INSIGNIA B Country Tourer

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2017 tot heden
121
165
Stationwagen

Remschijven OPEL INSIGNIA B Country Tourer

Geventileerde remschijven

Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Brembo, Pagid, Lucas, Zimmermann, ATE en TRW

Remschijven voor uw OPEL INSIGNIA B Country Tourer

Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL.

Last van piepen?

Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.