Facebook

Remschijven OPEL INSIGNIA B Grand Sport

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03.2017 tot heden
103
140
Hatchback
03.2017 tot heden
121
165
Hatchback

Remschijven OPEL INSIGNIA B Grand Sport

Geventileerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL INSIGNIA B Grand Sport. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Last van piepen?

Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remschijven voor uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.