Facebook

Remschijven OPEL INSIGNIA B Sports Tourer Combi Van

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven OPEL INSIGNIA B Sports Tourer Combi Van

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKMGDSTESLACHEVROLET. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Geventileerde remschijven

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL INSIGNIA B Sports Tourer Combi Van past.

Remschijven voor uw OPEL

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.