FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL INSIGNIA B Sports Tourer

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2017 tot heden
103
140
Stationwagen
03-2017 tot heden
121
165
Stationwagen

Remschijven OPEL INSIGNIA B Sports Tourer

Geventileerde remschijven

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Last van piepen?

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL INSIGNIA B Sports Tourer. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Je kunt bij ons betalen via overboeking

Remschijven voor uw OPEL

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOBUICKROVERSMARTNISSAN. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.