Facebook

Remschijven OPEL KADETT C AERO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1976 tot 08-1979
44
60
Cabriolet

Remschijven OPEL KADETT C AERO

Last van piepen?

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remschijven voor uw OPEL KADETT C AERO

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geventileerde remschijven

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.